Keskikesän karaoketanssit pe 21.6. klo 19-23.30

Tervetuloa viettämään keskikesän juhlaa KuivuriSalin maalaismaisemiin Karaoketanssien merkeissä juhannusaattona 21.6.2024 klo 19-23.30! Karaoke-emäntänä Marjatta HokkaLiput 10 € Jos jalat eivät taivu tanssiin, niin kahvioissamme on hyvä nautiskella makeista ja suolaisista herkuista, virvokkeista (A-oikeudet) sekä musiikista ja hyväntuulisesta tanssitunnelmasta! Kahvio löytyy nykyisin myös ala-aulasta. Matkailuajoneuvoilla mahdollisuus majoittua tilavalla parkkipaikalla.Kysy myös aamu/iltapalaa!puh.0400-987 193/ Markus

Karaoketanssit ti 30.4 klo 19-23

Suositut Jartsan Karaoke-tanssit vapunaattona 30.4 Kuivurisalissa! Tervetuloa tanssimaan, laulamaan ja viihtymään musiikin parissa klo 19-23, tai ehkä pidempäänkin. Kahvio tietysti palvelee makein ja suolasin herkuin ja virvokkein. Ja kahvio A-oikeuksin. Matkailuajoneuvoilla mahdollisuus majoittua tilavalla parkkipaikalla. Kysy myös aamu/iltapalaa! Markus 0400-987 193

Karaoketanssit joka toinen (pariton) sunnuntai klo 15-19

Suositut karaoketanssit Marjatta Hokan vetämänä jatkuvat joka toinen  sunnuntai (21.1. alkaen) Kuivurisalissa! Tervetuloa siis joka toinen sunnuntai (parittomat viikot) klo 15-19 tanssimaan, laulamaan ja viihtymään musiikin parissa. Kahvio tietysti palvelee makein ja suolasin herkuin ja virvokkein.

Karaoketanssit – vetäjänä Marjatta Hokka

Perjantaia 21.7 Karaoketanssit Marjatta Hokan vetämänä klo 19-23.30. Liput 10,00. Tervetuoloa tanssimaan ja laulamaan. Ja Huom! Muista Heinäkuun tarjous, tule neljän porukalla, maksatte vain kolmesta! Koko Kuiwurisalissa A-oikeudet. Kahvila-ravintolasta oman kotileipomomme suolaista ja makeaa. Seuraavat karaoketanssit 4.8. Tavataas taas.

Valtakunnan Mestarit-karaokekilpailu, karsinta

Lauantaina 10.6 Valtakunnan Mestarit-karaokekilpailun alkukarsinnat. Ilmottautuminen klo 15 alkaen, kilpailu n. klo 15.30 alkaen. Osallistumismaksu 10€, sisäänpääsy 10€. Vetäjä Martti Mäki-Turja Tervetuloa laulamaan, tanssimaan tai laulamaan ja tanssimaan. Koko Kuiwurisalissa A-oikeudet. Kahvila-ravintolasta oman kotileipomomme suolaista ja makeaa. Tavataas taas.

DT karaokemestaruus alkukarsinta

Lauantaina 3.6 DT karaoken alkukarsinnat. Ilmottautuminen klo 19 alkaen, kilpailu klo 20 alkaen. Osallistumismaksua ei ole, sisäänpääsy 10€. Juonto; Antero Virtanen. Tervetuloa laulamaan, tanssimaan tai laulamaan ja tanssimaan. Koko Kuiwurisalissa A-oikeudet. Kahvila-ravintolasta oman kotileipomomme suolaista ja makeaa. Tavataas taas.

Vapunaaton Kanalan karaoketanssit – vetäjänä Marjatta Hokka

Vappuaaton karaoketanssit tutusti Marjatta Hokan vetämänä klo 18-23.30. Liput 10,00 Tervetuloa laulamaan, tanssimaan tai laulamaan ja tanssimaan. Koko Kuiwurisalissa A-oikeudet. Kahvila-ravintolasta oman kotileipomomme suolaista ja makeaa. Kahvilassa vappupuffa, 15€/hlö. Tavataas taas.

Kevätkauden Kanalan karaoketanssit – vetäjänä Marjatta Hokka

Ja Kanalan karaoketanssit jatkuvat koko kevätkauden tutusti Marjatta Hokan vetämänä. Liput 10,00 Tervetuloa laulamaan, tanssimaan tai laulamaan ja tanssimaan. Koko Kuiwurisalissa A-oikeudet. Kahvila-ravintolasta oman kotileipomomme suolaista ja makeaa. Tavataas taas.