Risto Nevala, Tarja Lunnas, Rosa Narmala ja Charles Plogman mukana Lauletaan Yhdessä illassa

LAULETAAN YHDESSÄ
PIENTÄ UNELMAA
WANHASSA KANALASSA

joka torstai klo 19 ajalla 30.6. – 21.7.
Loimaan Niinijoella, keskellä syvintä saviseutua, Loimaan ja Oripään rajalla, tien 210 varrella.

Formaatti ”Lauletaan yhdessä Pientä Unelmaa Wanhassa Kanalassa” käynnistyy vihdoin tänä kesänä kahden koronavuoden jälkeen.
Formaatti on saanut vaikutteita ”Allsång på Skansen” ohjelman alkuvuosilta.

Tutut iskelmät, tähtiartistit ja uudemmat artistikasvot, maalaisromanttinen miljöö, maalaispihapiiri, Wanhan Kanalan uusi, upea, Kuiwuri-Sali ja yhteislaulut – siinäpä ainekset kesän parhaimpiin iskelmäiltoihin.

Ohjelmaformaatin ovat ideoineet Wanhan Kanalan emäntä, pääkana, Jaana Pirttisalo-Mäkelä sekä pitkän linjan iskelmämusiikkiartisti, Charles Plogman. Charles toimii illan lavaisäntänä, joka laulaa, laulattaa, haastattelee ja juontaa. Pääkana Jane puolestaan huolehtii illan sujuvuudesta ”jokapaikanhöylänä” sekä hääräilee lavalla Pääkanan pesämunat -osiossa.

Wiisuwihkoon  Charles ja Jane ovat valinneet suosittuja ja tarttuvia lauluja vuosien varrelta, Jokainen artistivieras laulattaa Wiisuwihon kappaleista yhdessä Charlesin kanssa yleisöä.

Iltojen artistit edustavat Suomen iskelmätähtitaivaan upeita huippunimiä sekä myöskin suurelle yleisölle hieman tuntemattomampia uusia kasvoja. Joka illan livemusiikista huolehtii MiSiO orkesteri.

Illat tulevat pitämään sisällään myöskin yllätyksellisiä osioita katsojille paikan päällä niin ohjelmanumeroiden kuin palkintojenkin muodossa.

Toiveenamme on tuoda Suomen kesäiltoihin iloinen kesäfiilis, duuri -henkinen kevyt tunnelma, parhaita iskelmäartistejamme ja tuttuakin tutumpia iskelmiä vuosien varrelta.

Olivatpa ajat ankeat tai tulevaisuuteen katsovat; musiikki, tarttuva iskelmämusiikki, laulu, tanssi, lavatanssi, yhteislaulu ja muu viihde, ovat aina saaneet ihmiset uskomaan tulevaisuuteen ja elämään. Niin uskomme mekin – tänään ja huomenna.

Uskomme myös siihen, että suomalainen ohjelmaformaattimme on syntynyt jäädäkseen.

30.6.
19:00 — 21:00

Viihdekeskus Wanha Kanala Kuiwuri-sali

Charles Plogman, MiSiO eli Mika Sihvolan orkesteri, Risto Nevala, Rosa Narmala, Tarja Lunnas