Tanssiaskeleet haltuun ennen tansseja!

Soilen vetämille kursseille Kuivurisalilla voi osallistua niin aloittelijat kuin jo tanssin taitajatkin. Jokainen tanssikerta on erilainen ja aina voi oppia jotain uutta!

Tekeekö mieli tanssilavojen tunnelmaan? Tanssi on ihana tapa nollata päätä, tutustua ihmisiin, nauttia ihmisistä, musiikista ja hyvästä tunnelmasta! Ja vielä plussana, että siinähän tulee liikuttuakin monia monia askeleita! Kunto kohoaa kuin huomaamatta :).

Tanssikurssit ovat loistava tapa päästä kiinni tähän kivaan ajanviettoon. Kurssille tuloa ei tarvitse jännittää, kunhan löydät Kuivurisalille perjantaisin vähän ennen kuutta paikalle, niin loppu sujuu Soilen hellässä huomassa. Kengät olisi hyvä olla tanssiin sopivat ja hyvät jalassa. Tansseissa käytetään nykyisin paljon erilaisia tanssikenkiä ja -tossuja. Niihinkin saat vinkkejä kysymällä rohkeasti muilta tanssijoilta kokemuksia tai vaikka tarkastelemalla muiden kenkiä paikan päällä. Laita mukavat kengät jalkaan ja tule nauttimaan. Löydät varmasti itsellesi parhaat jalkineet harrastuksen edetessä.

Jokainen on ollut ensimmäisen kerran tansseissa, eikä kukaan ole seppä syntyessään. Tanssia oppii tanssimalla ja kursseilla pääsee helposti opettelemaan. Kurssin jälkeen saakin sitten oppeja harjoitella heti tanssilattialla vaikka jo kurssilla tutuksi tulleiden tanssijoiden kanssa. Kurssilla on kiva käydä ja jokainen pääsee harjoittelemaan askeleita koko ajan!

Tervetuloa nauttimaan tanssista!